Duuneja

Ansioluettelovinkkejä parempien tulosten saamiseksi työnhakusivustoilla

Kun etsit työtä, sinun on suoritettava tiettyjä vaiheita ja tehtävä se nopeasti saadaksesi mahdollisimman paljon viittauksia.

Ei ole vaikea löytää töitä, jos tietää mitä tehdä. Jos et kuitenkaan ole halukas tekemään tarvittavaa työtä, et saa haluamiasi tuloksia. Suurin osa avoimista työpaikoista on yritysten julkaisemia, ja osa ilmoituksista on liian tiukkoja vaatimusten täyttämiseksi.

Lähetä omalla vastuullasi.

Ansioluettelosi lähettäminen PDF-muodossa ilman grafiikkaa, nimeäsi tai viittausta ei ole paras vaihtoehto. Jos olet oman ansioluettelosi suunnittelija tai kehittäjä, sinulla on todennäköisesti todella siisti mukautettu suunnittelu, joka paljastaa kaikki ammatilliset taitosi. Useimmat suunnittelijat käyttävät alakohtaisia työnhakusivustojamme luodakseen tyylikkäitä ansioluetteloita jaettavaksi ammattiverkostonsa kanssa, saadakseen heille työpaikan tai tehdäkseen vaikutuksen työnantajaan. He eivät ymmärrä, että he vahingoittavat vahingossa menestymismahdollisuuksiaan käyttämällä sosiaalista mediaa.

Käytä yleisiä työnimikkeitä

Auttavatko ne? Työnantajat eivät usko työntekijöiden olevan niin onnellisia kuin heidän pitäisi olla – vaikka he olisivat onnellisia. Nielsenin tuoreen tutkimuksen mukaan lähes puolet kaikista amerikkalaisista työntekijöistä ei tunne olevansa sitoutuneita työhön. Sitoutumispistemäärä on yhdistelmämittari, joka ottaa huomioon neljä käyttäytymistä: luottamus yritykseen, luottamus yritykseen, luottamus ylimpään johtoon ja työstään nauttiminen.

Käytä yksinkertaisia sanoja. Et yritä tehdä ihmisiin vaikutusta kirjoituksellasi.

Oletan, että et yritä myydä kirjaasi. Et tiedä mitä yleisösi haluaa. Haasteena ei ole niinkään tehdä vaikutuksen ihmisiin oikeinkirjoituksellasi, kieliopillaan, välimerkeilläsi tai koulutustasollasi, vaan pikemminkin antaa heille viestisi mahdollisimman selkeästi. Et voi vain aloittaa tätä monikohtaista selitystä. Lukijasi vain tutkivat sanomasi ja jatkavat eteenpäin.

Listaa työtaitosi

Varmista, että sisällytät taitosi ja mahdollisen koulutuksesi. Tämä näyttää työnantajalle tarkalleen, mihin pystyt. Mitä enemmän kokemusta sinulla on, sitä arvokkaampi olet. Päivitä ansioluettelosi vähintään kuuden kuukauden välein. Näin työnantajat voivat seurata taitojasi ja kasvuasi. Yritä tehdä siitä mahdollisimman upean näköinen, mutta silti rehellinen ja aito.

Tarkista oikeinkirjoituksesi ja kielioppisi

Se ei ole helppoa, mutta se on niin palkitsevaa. Jokainen kirjoittaa eri tavalla, mutta jos sinulla on kielioppiongelmia tai käytät lauseita, se on selvä sammutus. En usko, että kukaan on koskaan sanonut minulle, että he eivät pitäneet kirjoituksestani yksinkertaisen kielioppivirheen vuoksi, mutta on monia upeita kirjoittajia, joilla voi olla ongelmia yhden sanan kanssa. Ja yhdellä sanalla tarkoitan yhtä hyvin tärkeää, hyvin perussanaa. On vain yksi ainoa. Pilkku. Varsinkin dialogissa. Mieti, kuinka usein käytät pilkkuja keskustelussa. Siellä on myös monia mahtavia sivustoja kieliopin neuvoille.

  • Jaa tämä viesti