Duuneja

Kuinka verkottua verkossa

Nämä vinkit auttavat sinua. Tapaat suurella todennäköisyydellä tuhansia ihmisiä työsi tai ystäviesi kautta, mutta se ei välttämättä tarkoita, että voit luoda hyviä kontakteja ja luoda suhteita heidän kanssaan. Tässä on parhaat tavat saada kaikki irti Internet-yhteyksistäsi.

Työnantajat eivät aina palkkaa henkilöä, jolla on paras ansioluettelo ja pätevyys

On tuhansia työpaikkoja ja työnantajia, jotka etsivät oikeaa henkilöä työhön. Työnantajat näkevät usein hakijan, jolla on täydellinen ansioluettelo ja täydelliset taidot. Mutta todellisuudessa useimpia ihmisiä ei palkata pelkästään heidän ansioluettelonsa vuoksi. Sekä yritysten omistajat että henkilöstöjohtajat sanovat keskittyvänsä paljon aikaa oppimiseen.

Ota yhteyttä kaikkiin tuttuihin

On helppoa sanoa, että sinulla on ystäviä, mutta on todella hienoa varmistaa, että he ovat edelleen ystäviäsi. Vaikka he näyttävät kiireisiltä tai heidän elämässään on meneillään monia asioita. Ystäviä, joiden kanssa voit jakaa asioita elämästäsi, suunnitella ja nauraa, voi tulla elämääsi ja sieltä ulos, mutta mikään ei ole samanlaista kuin ystävykset, joita teet itse. Älä pelkää kysyä heiltä, haluavatko he tehdä jotain, ja aseta itsesi sinne. Tee luettelo läheisistä ystävistäsi, joihin voit luottaa.

Osallistu

Kun lisäät yhteyksiä, sosiaalisen median uutissyötteesi kasvaa.

Mutta entä jos haluat järjestää viestisi uudelleen kiinnostuksen kohteiden tai vuorokaudenajan mukaan? Mistä tiedät, mitkä sosiaalisen median syötteistäsi sinun pitäisi lukea? Katsotaanpa, kuinka voit luoda mukautettuja ilmoituksia Facebookille ja Twitterille, joiden avulla voit luoda syötteen, joka on räätälöity sosiaalisen median tarpeisiisi ja kiinnostuksen kohteisiisi.

Kerro ihmisille intohimoistasi.

Isännöi tapaamisia. Ota yhteyttä yhteisöösi ja auta järjestämään tapaamisia sen mukaan, missä olet. Jaa oma tuotesisältösi. Yllätyt, mistä käyttäjät ovat eniten kiinnostuneita. Tee videoita. Ne on helppo valmistaa ja voit esitellä taitojasi. Ole aktiivinen sosiaalisessa mediassa. Jokaisella sosiaalisella verkostolla on omat vivahteensa ja jokaisella on oma käyttötarkoituksensa. Mutta jos haluat olla yhteydessä asiakkaisiin, sijoittajiin ja tuleviin asiakkaisiin, sinun on oltava aktiivinen jokaisessa verkossa. Se sisältää Facebookin, LinkedInin, Twitterin, Instagramin, Pinterestin ja jopa YouTuben!

Facebook yhdistää sinut ystäviin ja ne ystävät, jotka ovat yhteydessä ystäviin, ovat yhteydessä ystäviin. Voin jatkaa esimerkkejä ja kannustaa sinua käyttämään sitä verkostoitumistyökaluna parantaaksesi suhdettasi muihin. Tämän tarkoitus on muistaa, että ystävyysverkostosi voi vaikuttaa myönteisesti toisten elämään ja että aaltoiluvaikutus on valtava.

  • Jaa tämä viesti